Cursus: Vrijheid in Christus – 23 april 2022

  • Berichtcategorie:Cursus
Je bekijkt nu Cursus: Vrijheid in Christus  – 23 april 2022

Op 23 april begint de cursus Vrijheid in Christus.

Ieder mens heeft een verlangen naar ‘vrijheid’. God heeft ons geschapen om vrij te zijn en vrij te antwoorden op zijn liefde.

Ten diepste kan alleen Jezus Christus ons werkelijk vrijmaken, zo lezen we in het evangelie van Johannes: ‘Als de Zoon u vrijmaakt, zult gij werkelijk vrij zijn’ (Joh 8,36).

De geschiedenis van ieder persoonlijk maakt deel uit van de geschiedenis die God door hem of haar schrijft. Er kunnen echter obstakels zijn die verhinderen om in vrijheid het kind-van-God-zijn te leven.  

Het boek ‘Bevrijd’ van Neal Lozano wil ons leren stappen te zetten op de weg naar vrijheid.

In april wordt opnieuw ‘Vrijheid in Christus’ aangeboden. De cursus bestaat uit drie online bijeenkomsten en twee fysieke bijeenkomsten (23 april en 28 mei van 10:00 tot 15:30 uur). De bijeenkomsten beginnen met een inleiding, waarna in deelgroepen verder wordt gesproken over het thema.

Voor meer informatie over data e.d. Download de flyer hier

KOSTEN

De hele cursus kost € 80, dit is exclusief het werkboek en het boek Bevrijd.

Het werkboek kost € 20 en het boek Bevrijd – een praktische gids naar bevrijding kost € 23,95. 

Het cursusgeld en de kosten van het boek en werkboek kunt u overmaken op Stichting Laetare ABN-AMRO: NL96 ABNA 0889 9949 78 o.v.v.  cursus Vrijheid in Christus april 2022.

INFO EN AANMELDING

Aanmelden kan via: secretariaat@unboundnederland.nl vóór 15 april 2022.

De organisatie is in handen van Team Unbound Nederland o.l.v. Juan van Eijk, pr. Zie ook onze website:  https://unboundnederland.nl/