Unbound boeken en lesmateriaal

Het boek: bevrijd

Bevrijd

Veel mensen worstelen met hardnekkige zonden en verkeerde gedragspatronen, waar ze door eigen inspanning niet van los komen. Neal Lozano laat ons zien hoe de kracht van het evangelie ons bevrijdt. 

In het boek Bevrijd krijg je 5 sleutels aangereikt die je helpen de weg naar vrijheid in Christus te ontdekken. Lozano legt uit hoe we de tactieken van de vijand kunnen overwinnen en hoe we in de liefde van de Vader de ware vrijheid kunnen ontdekken. Het boek Bevrijd is evenwichtig en behulpzaam. Het zal je helpen een leven in overvloed te beginnen, zoals God dat voor ieder bedoeld heeft.

Via secretariaat

Het boek kost € 23,95, exclusief verzendkosten. U kunt het bestellen door hier te klikken. Gelieve duidelijk uw voor- en achternaam en uw volledige adres te vermelden, en het bedrag ad € 23,95 over te maken op Stichting Laetare ABN-AMRO: NL96 ABNA 0889 9949 78 o.v.v.  ‘Boek Bevrijd, voor- en achternaam en woonplaats’.

Via boekhandel De Wedloop

Het boek kost € 23,95, exclusief verzendkosten. U kunt het bestellen door hier te klikken.

Binnenkort ook via Bol.com

Unbound

Als bevrijdingsleraar weet Neal Lozano dat veel gelovigen keer op keer worstelen met dezelfde zondengebieden. Maar overwinning kan zo simpel zijn als het aanboren van de krachtige kracht van het evangelie. Door te focussen op Jezus en zijn werk, in plaats van op de intimiderende aspecten van boze geesten, kunnen lezers hun manier van denken over hun spirituele worstelingen veranderen.

In Unbound laat Lozano lezers zien hoe ze dit moeten doen. Hij laat ze ook zien hoe ze deuren kunnen vinden en sluiten die ze mogelijk hebben geopend voor kwade invloeden – en bijgevolg Satans achterbakse strategieën. Evenwichtig en vol hoop, Unbound is een praktische, grondige en gemakkelijk te volgen gids voor bevrijding en vrijheid. Het bevat ook praktische instructies om te bidden dat anderen vrijgelaten worden.

Resisting the Devil

Merk je dat je keer op keer worstelt met een bepaalde zonde of disfunctie? Voel je je hopeloos bij het vinden van vrijheid ondanks je inspanningen? Voel je je nog steeds schuldig, beschaamd en gedoemd om een ​​zware zonde te herhalen, zelfs nadat je het sacrament van verzoening hebt ontvangen? Dan vind je misschien een weg naar geestelijke vrijheid door middel van bevrijdingsgebed. In Resisting the Devil laat auteur Neal Lozano zien dat boze geesten ons soms leugens vertellen die ons opsluiten in zonden en persoonlijke problemen. Hij legt de praktijk van bevrijding uit, een manier om met zulke demonische invloeden om te gaan die wordt ondersteund door de leer en de traditie van de katholieke kerk. Lozano’s Unbound Model, gebaseerd op drie decennia ervaring in bevrijdingsbediening, slaat een brug tussen het sacrament van verzoening en exorcisme. Mensen hebben slechts zeer zelden exorcisme nodig, een officiële bediening van de kerk, maar kunnen toch moeite hebben om de vrijheid te ontvangen die het sacrament biedt. Bevrijding overbrugt deze kloof. Het biedt onrustige gelovigen een manier om vrij te komen van de invloed van boze geesten.

Dienst van bevrijding

Prijs: € 14,00 plus verzendkosten. Vanaf 4 exemplaren geen verzendkosten.

Aantal pagina’s: 150   
Afmetingen: 1,1 x 14,4 x 22 cm
260 gram

Te bestellen via dit formulier

Klik aan wat u erover wilt wetenInhoud; Proloog kardinaal Kevin Farrell; aanbeveling Kardinaal Schönborn; aanbeveling Mgr. Dr. Gerard de Korte, bisschop van ’s-Hertogenbosch; aanbeveling Neal Lozano; Informatiefolder download; dit boek in andere talen vanuit Engelse origineel.

Eerste Nederlandse druk vanaf december 2019 verkrijgbaar.

Dienst van bevrijding