Ik durfde mij aan God de Vader toe te vertrouwen

  • Berichtcategorie:Getuigenissen
Je bekijkt nu Ik durfde mij aan God de Vader toe te vertrouwen

Een getuigenis van de cursist

Ik heb de cursus Vrijheid in Christus gevolg

Een woord in de folder raakte mij ‘zegen van de Vader’.  Dit was een onderwerp van een bijeenkomst.

Vanuit mijn jeugd riep ‘vader’ angst en verdriet op.  Hij heeft mij niet goed behandeld en ik verbond Vader God met mijn aardse vader.

Tijdens de cursus leerde ik de hemelse vader mijn Vader kon noemen.  Ik voelde dat mijn band met Hem groeide en voelde me blij en ontspannen in zijn armen.  Het vergeven van mijn aardse vader, nam alle angst van mij weg.  Ik durfde mij aan God de Vader toe te vertrouwen.

De drempel van angst die ik voelde om te biechten, was weg.  Zonder mij te schamen kan ik in vrijheid mijn zonde belijden.  Vol vreugde kijk ik terug op de cursus en kan ik het iedereen aanbevelen

En bid ik dat veel verloren schapen de weg naar huis in het hart van Jezus vinden.
Maria Guadalupe 

Cursus Vrijheid in Christus

Dit blog: ‘Ik durfde mij aan God de Vader toe te vertrouwen‘, is geschreven n.a.v. de cursus ‘Vrijheid in Christus’. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden die starten met een inleiding. Na de inleiding gaan deelnemers in vaste deelgroepen uiteen en bespreken onder leiding van hun deelgroepleider reflectievragen over het onderwerp. De avonden kunnen optioneel worden uitgebreid met inleidingen over relevante thema’s die op dat moment worden aangeboden. Meer informatie klik hier

Ter info

Ben je ook geïnteresseerd in BEVRIJD en de zegen van de Vader? Lees dan meer op onze website: www.unboundnederland.nl